Portfolio

Op deze pagina laat ik een aantal projecten zien die ik heb gerealiseerd. Zo krijgt u een idee wat mijn werk en kwaliteit is. Als u op de foto met naam klikt komt u op een nieuwe pagina van deze klant. Daar kunt u zien wat we voor hen hebben gemaakt. Niet alles wordt hierin geplaatst, maar het is om u een idee te geven.

Zoekt u liever op een specifiek onderwerp…

zoals logo of advertentie? Vink dan hiernaast één of meerdere zogenoemde “tags” aan. Dan worden de klanten getoond voor wie ik dit heb gerealiseerd.

Geen goede foto’s?

Ook de fotografie voor uw reclame kunnen wij verzorgen. Ik kan dan de foto’s volgens uw wensen maken die u aan uw klanten wilt laten zien. U bent dan verzekerd van goede kwaliteit.

Interesse in mijn werk?

Hopelijk heb ik uw interesse gewekt en wilt u automatisch op de hoogte blijven van nieuws. Dat kan door mijn Facebookpagina te volgen (liken).

Of liever direct contact?

Mocht u liever een persoonlijk gesprek willen om te zien wat ik voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op. Dit kan via telefoon, e-mail of vul het contactformulier in. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.